Contact

GESLOTEN VAN 16-29 OKTOBER

Neem vrijblijvend contact op voor elke vraag!

De meest gestelde vraag: hoeveel zou dit ongeveer kosten? Altijd moeilijk in te schatten op afstand, maar richtprijzen vind je op de pagina "Wat kost een onderhoud of herstelling van een horloge?".

Aarzel niet om wat meer info en/of een foto door te sturen via Whatsapp of e-mail: zie contactgegevens hieronder. Ik antwoord je zo snel mogelijk.

Wil je een afspraak maken: doe dit dan online via deze link.

Contactname

Steve Koll, Deserranno GCV BTW BE0650597905

Via Whatsapp, SMS of telefoon: +32479716602

email: steve@horlogemaker-antwerpen.be

Bekijk ook mijn Facebookpagina : https://www.facebook.com/horlogemakerantwerpen

Op Instagram vind je foto's van herstellingen: http://www.instagram.com/goldenboysteve

Locatie

Ik heb mijn thuisatelier in de Breughelstraat in 2018 Antwerpen. Ik heb geen winkel. Bij het maken van een online afspraak wordt het huisnummer meegedeeld.

Afgifte op afspraak

U kan het uurwerk op afspraak komen afgeven. Dit kan doorgaans op dinsdagavond of donderdagavond vanaf 17u30, of op vrijdag overdag (10-15u). Maar altijd op afspraak.

Je kan online meteen een afspraak inplannen via deze link.

Let wel: een herstelling gebeurt nooit onmiddellijk.

Postverzending

U woont te ver? Dan stuurt u het uurwerk per post toe.

Kosten van verzending en/of verzekering zijn ten uwen laste. Voor het terugsturen na een onderhoud of herstelling reken ik 8€ aan.

U kan ook zelf een terugzendetiket insluiten (bij bpost blijven ze 3 maand geldig, dat volstaat). Dan reken ik geen verzendkosten aan.

Verpak het uurwerk degelijk: met bubbelplastiek of proppen krantenpapier dempt u schokken. U zorgt best zelf voor uitgebreide foto's van het uurwerk, zodat mogelijke extra schade door het transport makkelijk vast te stellen is.

Betalingsmogelijkheden

Bij postverzending: er wordt een factuur opgemaakt die u vooraf per overschrijving of via Payconiq (via QR-code op de factuur) kan betalen.

Ter plekke: u kan betalen met Payconiq of bankkaart, maar niet cash.